Fortsätter drömma…

November tar fram nomaden i mig än mer. Kan så relatera till Juliette Binoche’s karaktär i Chocolate när hon alltid måste packa ihop och dra vidare så fort nordanvinden anländer.Vil också bara resa iväg…

Kylan gör mig verkligen inte gott. Är förkyld igen och har ont i halsen. Men nu har jag bokat tid för utredning av diverse symptom och lite annan blandad kompott.

Nu är det hur som helst bara fyra dagar kvar till fredag så nu kör vi!

Ha en fin måndagkväll alla fina, nya som gamla trogna läsare.

Kram ♥️

You may also like

6 kommentarer

 1. Jag tycker det här med vintern fördärvar även hela ansiktet. Låter kanske konstigt men hela jag blir extremt torr i huden och då speciellt ansiktet och händer. Tycker ibland jag ser 10 år äldre ut under vintertid. Knäppt men sant.

 2. Kylan är verkligen inte my cup of tea… jag är mer soooool, barfota och flip flops 🙂 Barnen jublade imorse när det var snö på marken, medan jag mest pustade.. urk.

  Hoppas att du inte behöver vänta allt för länge på ditt läkarbesök!
  Kram och krya på dig vännen

 3. Först och främst vilken vackert foto på dig, du ser så där drömmande ut och tänker snälla vår kom tidigt. Du är som jag gillar inte kylan,men vi får bida tiden och det går rätt fort i alla fall. Vi har ju ingen snö ännu men i de norra delarna av Skåne faller det vitt, vackert på foto kan jag tycka.
  Hoppas du får lite hjälp från vården, ditt immunförsvar är nog ganska svagt just nu, du kan ju får en bit av mitt, jag ska just nu sätta ner mitt med en injektion, sånt är livet och det får gillas.
  Kram och Krya på dig, glöm inte drick honungsvatten, det är jätebra./MH

Lämna ett svar