Gräslig blandning 

Hej igen…

vilken tröttsam vecka detta har varit. Slut i kolan som sagt var eviga dag och en evinnerlig längtan efter sängen. Veckan som kattvakt lider mot sitt slut. Så även en intensiv skolvecka med massor med nya intryck och projekt. Bland annat häck & gräsklippning. 

Lånade bilder: Karin Kvist & Sofie Nielsen 

Fick även köra två åkgräsklippare. Den ena var stört jobbig att styra så jag körde rakt in i ett träd…?Vi har vissa obligatoriska moment som alla, oavsett inriktning måste ha ”testat” på. Där ingår även traktorkörning som nog väntar nästa vecka. Jippi säger vissa. Jag bävar ? är inte överdrivet förtjust i fordon överhuvudtaget. 

 

Efter dagens slut och terminens hittills roligaste uppgift, att rita och planera en rabatt så åkte jag ner till min egen 230 kvm stora koloni och njöt av solens strålar som lekte bland Gaura, lavendel och stäppsalvia som blommar som aldrig förr.  Underbart.

Imorgon är det prov på ytterligare tio växters latinska namn. Skoj. 

Vi ses imorgon. Äntligen fredag.

❤️

You may also like

2 kommentarer

  1. Gäller att hålla tungan rätt i mun som det så vackert heter, du klarar det galant med traktorn, lite större än en bil bara tänk så.
    Utbildningen verkar va trevlig för dig, trädgård och natur är så rogivande.
    Trevlg helg, äppelhelg, Kram/MH

Lämna ett svar