Hej igen deppväder

Okej, jag är långt ifrån allena att beklaga mig över sommaren 2017.

Solresorna bokas för fulla muggar av d-vitamintörstande nordbor som hysteriskt cravar efter lite efterlängtad värme. Jag har också sneglat på resor men väljer att spara mig till mörkare och kallare årstider. Jag vägrar att tro att sommaren sviker helt. Den kommer nog lagom tills skolorna börjar. Brukar vara så.IMG_2879Här kommer en liten peak på pentryhörnet jag fixat i stugan.

Det är egentligen två skrivbordshurtsar som jag lagt en mdf på och lite överblivet kakel som snart ska få en omgång ”betongbehandling” för att klara väta med mera. IMG_2878 IMG_2877

Hyllorna ovanför är platsbyggda och rymmer precis det man behöver. Resten har jag i vitrinskåpet bredvid. Ni ska få se mer sen.

Nu längtar jag ner till kolonin ännu mer.

Har inte hunnit dit idag men måste kolla till alla mina nyplanteringar så att de inte vissnar.

HAr ännu en liten grej på gång som jag hoppas går i lås strax vilket hade fulländat stället…

Håll tummar å tår att det blir så.

Nu ska jag måla ett bord.

Hej då.

You may also like

4 kommentarer

  1. Mysfaktorn är hög i din söta stuga, bara att se den fina till soda kastar mig tillbaka till farmors tid. Förstår att du och barnen trivs där och krypa upp i ett hörn och lyss till fågelsången. Solen, solen var är du, tror den kommer i augusti och september den är lite ruckad om vi säger så. Vi får i alla fall njuta av naturen för den är underbar med alla växter.

    Må så gott och Kram/MH

Lämna ett svar