Typ klar…

Tjena!

Det är en vämjeligt trött Marica som säger hej idag. Försov mig i morse och sen har hela dagen varit seg. Fast otroligt givande och rolig ändå måste jag understryka. Jag har nämligen blivit ”klar” med uppdraget idag!

Klar inom citationstecken då vissa sorter inte var klara att planteras ut det vill säga.

Nu ska bara rabatten växa till sig så att allt ser så där frodigt och inbjudande ut. Nu är det bara en massa tomma, sorgliga jordytor kring varje planta. Men jag är ändå nöjd med detta projekt som inte var helt lätt att få ihop då jag var begränsad till att bara använda året sommarblommor.IMG_2182 IMG_2183

Nyfikna får åka inom Åbergs trädgård för att beskåda ”spektaklet” andra väntar tills den vuxit sig fin om ett par veckor 😉

Då ska jag själv fota skapelsen i sin fulla prakt.

Ikväll fick jag äntligen plockat årets syrener som precis slagit ut. Var på vippen att handla köpeblommor på Willys när det slog mig att all blomsterfägring finns ju helt gratis i var dunge-DUH!

Sagt och gjort nu står det lite buketter i varje rum och sprider ljuvlig doft.

Ursäkta, jag fick besök precis och nu sitter vi och pimplar vin, äter ostar och pratar om livets soluppgångar och nedgångar.

Lovar att vi hörs imorgon igen. Då ska jag på mysig utflykt med en av mina bästa vänner.

cropped-bloggsign.png

You may also like

3 kommentarer

  1. Har också syrener i mitt hus, doften är ljuvlig, det påminner om mitt barndomshem med vita syren det doftar om våren….Gäller att njuta av det naturen bjuder oss på alldeles gratis, finns mycket av den varan som är skapad till oss.
    Du är flitig Marica som fixat klart ditt projekt, ska försöka köra till Åbergs en dag.
    Till dig och alla andra njut av denna dagen för den kommer inte åter.
    Själv ska jag på SPA på mitt underbara Örum.
    Kram/MH

Lämna ett svar