Smooth Saturday

Aloha mina fina!

Hoppas ni är vid gott mod denna lördag, dimmigt väder och gråslask till trots.

Jag har sovit hyfsat, hunnit med PW, och inlett dagen med en nyttig smoothie. Oj oj vad jag känner mig äckligt duktig nu då. Ha ha. Om någon skulle störa sig på denna statusuppdaterin så kan jag avslöja att jag gick lös de loco på chipspåsen igår så det jämnar ut det hela. ?


Har inte kunnat träna som jag önskat då jag varit kass i veckan igen men det styr jag upp nästa vecka. Basta! 

Sörjer en aning att det gått mig flera asbilliga sistaminutenresor förbi. Men tröstar mig med att det snart är vår, varmt och en annalkande sommar med ljumma kvällar på väg.

Då kan en tripp till Thailand kvitta, eller Kuba som jag först tänkte…

Ska planera in en långresa till hösten istället.

Nä, nu ska jag iväg och handla till ikväll. Får lite gäster.

Kram ❤️

You may also like

Lämna ett svar