Dagen som försvann

…tiden var inte min bästa polare idag, eh. Helt plötsligt var det kväll och tid att slänga maten på grillen. Så det blev inte mycket till bloggande.

 Har varit sjukligt trött och seg idag så det kan faktiskt vara anledningen till att jag ändå inte hann göra så mycket jag planerat. Dock känner jag stor skillnad sen jag började käka magnesium som jag tar innan jag lägger mig. Eftersom jag är glömsk har jag tabletterna i min fina burk i sovrummet. En ”fin” påminnelse.
Nu ska jag ta en välbehövlig tvagning av en lortig kropp och sen möta herr Blund. 

God natt. 

  

You may also like

2 kommentarer

  1. Härligt att du känner skillnad av att äta magnesium! Jag tror verkligen på det. (Jag tar dessutom zink, c-vitamin och d-vitamin :).) Hela veckan har det varit så skönt väder här i storstan och sol och jag har haft en bra vecka. Här om dagen fick jag tom lyckokänsla och bara kände att jag log utan anledning…vet inte när jag hade det sist. :). Så härligt att få känna så :). Härliga härliga vår!
    Kram kram

Lämna ett svar