Sov som en prinsessa utan ärtan

Nu ska jag berätta om den nya madrassen vi sovit på de senaste veckorna!

Alla som känner mig vet att jag gillar att sova och kan i princip somna varsomhelst men i och med att jag delar nätterna med virvelvinden själv som av diverse ryggåkommor aldrig ligger stilla påverkar det givetvis kvaliteten på min nattsömn.

Tills jag inledde ett samarbete med Dream Zebra!

Deras treskiktsmadrass är utformad för att både ge stöd och balans som tack vare det 5,08 cm högkvalitativa memoryskummet formar sig efter kroppen.

På grund av stadigheten i madrassen så har jag inte märkt när herr Tsunamivåg vänt och vridit på sig för han har helt enkelt inte vänt sig lika mycket. Han klagar inte heller lika mycket över ryggvärken och jag somnar oftare på rygg vilket aldrig hänt innan.

Så efter ett par veckors utvärderande kan jag bara konstatera att det är en grymt skön madrass!

Dessutom är priset ytterst humant om man jämför med andra liknande madrasser på marknaden som lätt kan kosta 20 lakan.

Dream Zebra levererar madrassen i en smidig kartong där du med det medföljande verktyget-(som jag givetvis missade)enkelt och säkert avlägsnar den skyddande plasten.

Här kommer en liten film när jag öppnar paketet 🙂

Klicka Här!

Nu till det bästa om ni går i sängbytartankar.

Som mina läsare får ni 460.- i rabatt vid köp av en Dream Zebramadrass genom att använda koden SILVERHOMEDREAM.

Rabatten gäller t om 6/7.

Nu ska jag fortsätta sova skönt på min prinsessmadrass.

 

You may also like

Lämna ett svar