Göm tekniken

Jag hatar sladdar och är sannerligen inte överdrivet förtjust i teknik…

om det inte är Bang & Olufsen då som faktiskt gör snygga högtalare & TV. Men om man inte har råd med dessa kvalitativa dyrgripar är det ett hiskeligt gissel att få dessa moderniteter att integreras snyggt med övrig inredning.

IMG_4489.PNG

IMG_4490.PNG

IMG_4488.PNG
Foto: Werner Straube

Detta är en schysst lösning som kan varieras från både klassiskt stiligt till det mest ultramoderna i t ex högblanka luckor, helt beroende på hur stilen i rummet ser ut. Oavsett vad så är det alltid att föredra och slippa sladdhärvorna som både samlar damm och faktiskt är riktiga giftspridare.

Är lite inne på att platsbygga en mediavägghylla med allt samlat och gömma både sladdar och andra trista detaljer man helst vill slippa.

Pssst…mannen godkände min köksförbättring. Yeeah. Tummen upp på det!

På återseende!

You may also like

Lämna ett svar