Lide myed nöu och en vinnare!

Översatt direkt från skånskan betyder”lite mycket nu”!

Jag skulle ge en rapport om Kemkaliepappans föreläsning samt ge er lite tips som jag tog med mig från igår. Känner dock att tiden rusat iväg och lämnat mig i sticket med horder av mög som jag borde tagit itu med.

Något jag dock vill slänga med här i inlägget som var ett enkelt tips för att förbättra inomhusklimatet var att ha växter av olika slag som fungerar som små luftrenare och faktiskt minskar gifterna runt omkring oss.

Mer info kommer sen men ni kan redan nu gå in och läsa på Magnus Kählers blogg här!

Och så har vi en vinnare av bordsunderläggen från FLORA!

Grattis Camilla!

Du får strax ett mail 😉

Ha en fortsatt skön Torsdagkväll och anmäl gärna intresset till La Belle Soirée!

Veckans bästa dag imorgon då. God Afton på Er.

You may also like

Lämna ett svar