Arla

Vaknade av någon outgrundlig anledning i ottan… och utan spädbarn eller kossor att mjölka börjar jag misstänka att pensionsåldern närmar sig med stormsteg 🙂

Tro för all del inte att jag har åldersnojja för det. Jag sa så sent som igår till min bror att jag ända sen jag var liten har längtat efter att bli gammal, vis och i all stillhet få sitta på en veranda och dricka sherry. Han tittade bara förvånat på mig och instämde:

Va sjukt, det har jag också.

Se gammal och rynkig ut vill jag dock såklart inte. Det är en annan sak 🙂

Eftersom jag vaknade tidigt passade jag på att tappa upp ett fotbad då jag ska pröva en ny produkt som jag kommer berätta mer om. Dessutom ska ni få en bra rabatt igen.

En kopp te på det här och en ny inredningstidning att läsa. LYX!

Vi ses senare under dagen, va?!

You may also like

Lämna ett svar