Intressant TVprogram

Tittar nästan aldrig på TV då jag genuint hatar avskrädesprogram som Big Brother & vämjeliga Paradise Hotel som gör mig illamående på riktigt.

Men nu har jag upptäckt ett roligt & intressant inslag som förvisso kanske placerar mig i pensionärsfacket 😉

Bytt är bytt!

Jag älskar ju antikt & vintage så det är väl föga förvånande att jag gillar det nya underhållningsprogrammet med Renée NybergTV4 som går ut på att gissa värdet av gamla ting.

Dessa sex  ljuvliga antika silverskedar från Norge köpte min styvfar för ett tag sen i originalförpackning och allt! Ser riktigt gamla ut om ni frågar mig och jag anar att de är värda mer än sin vikt i silver 😉

Vad tror ni?

Värderas hos Bukowskis kanske?

Hur som haver, är ni också intresserade av antikt & sånt så missa inte Bytt är bytt på TV4 ikväll kl 20.00.

Hej hej så länge!

You may also like

3 kommentarer

  1. Hej!
    Vad kul att du bott i Oskarshamn! Brukar aldrig vara nån som känner till lilla Påskallavik.. Småland är fint men Skåne är ju underbart! I alla fall på sommaren.. Du är mer än välkommen tillbaka skulle gärna ha dig o din mysiga affär inne i ”stan”.
    Trevlig helg!

  2. Hej!
    Har aldrig kommenterat förut men läst din blogg ett tag nu. En utav de bästa bloggarna tycker jag som ocksä älskar antikt, vintage, loppisar o auktioner. Blir så inspirerad av dig! Har varit i Ystad ett par gånger, bor i Påskallavik som ligger mitt emellan Kalmar o Västervik, men tyvärr inte hittat din mysiga affär. Men kanske nästa sommar… Håller med dig om förnedringsprogram som big brother o paradise hotell, tacka vet jag Antikrundan o liknande program! Tur att smaken är olika.
    Tack för trevlig läsning, Camilla.

Lämna ett svar