Ett fint land

Hej på dej!

Tillbaka i Sverige, tillbaka till verkligheten. En varm sådan i alla fall. Sommaren ler fortfarande mot oss, ack om den ändå ville stanna för alltid…

Vi fick några riktigt fina dagar tillsammans i Finland. Båtresan över med Viking Grace var faktiskt rena nöjet med sina stora härliga soldäck och fräscha sällskapsytor. Inte så sunkigt som den kan vara på dessa kryssare.

En gräsligt tidig utcheckning från hotellet snuvade oss på frullen så den intog vi på båten istället. YUM!

Allt var precis som det alltid varit här. Lugnt, stilla och orört.

Tre lantisar 😉

Min lilla badälskare har nästan fått simhud mellan tårna av allt plaskande denna sommar.

Mamma

Bror & kusin

Badpojken min.

Tre kvällar med hela familjen samlad, bastubad och simturer i sjön var välbehövlig balsam för en orolig & ledsen själ. Här känner jag mig hemma, här finns mitt hjärta.

Nu väntar åter jobb och andra förpliktelser. Ändå är mer än halva sommaren kvar. Det tänker jag fira- varje dag…

Ha en fortsatt fin dag på er! Ta vara på den.

You may also like

2 kommentarer

  1. där hade du lyckats jätte bra med bilderna, blev överraskad av lantisbilden, men den var kul trots nyllet på en av figurerna(min egen). fina bilder för övrigt alla. sommarn fortsätter, vi har 32 grader att vänta till i dag oxo, svettigt. kramar

    1. Svårt att misslyckas när motiven är så vackra 😉
      Här är luften så tung att man knappt kan andas. Men jag klagar inte,sol & värme är mina bästa vänner…
      Stor kram

Lämna ett svar