Festtider

God afton då!

Blir sena inlägg här igen då när man jobbar nonstop och inte hinner uppdatera.

Nu börjar rummen ta form efter diverse tröga moment som man alltid stöter på men åååh, vad fint det kommer bli när det är klart. Har redan en flarra skumpa på kylning för att fira när projektet är klart…fast vid närmare eftertanke har jag alltid bubbel i kylen för det finns väl egentligen alltid något att fira, eller har jag fel?

Apropå fest har jag fått i uppdrag att baka en jordgubbstårta till helgens stundande studentfest & veckan därpå ska vi på ett annat studentkalas där jag nog står som snittansvarig 😉

Älskar att festplanera, skulle kunna jobba som det tror jag bestämt…

Har tyvärr inte så mycket annat att komma med för tillfället så jag bjuder er farväl och säger på återseende imorgon.

Må så väl.

You may also like

2 kommentarer

  1. Du har många färdigheter Marica! En riktig 31:a 🙂
    Ser fram emot att träffas nästa helg. Får höras i början på veckan
    och planera inför studentkalaset och snittarna. Puss och kram

Lämna ett svar