Happy new week TÄVLING

Hej hallå!

Ny dag, ny vecka.

Idag är en bra Måndag som inleddes med en trevlig dejt med min vän Kristina. Efter det har jag fått förmånen att träffa min fina kusin Micke som jag alltför sällan ser sen flytten från Uppsala…

Kanske blir ändring på det nu!

Tycker det var så kul det här med videoklipp så här kommer ett till från en kväll förra veckan när lillan invigde sin ”sparkcykel”.

Ska vi från det ena till det andra tävla?

Lite fräscha vårdofter från Bodyshop kan bli din om du delar inlägget och tipsar om en festival jag ej bör missa denna sommar!

Kan vara vad som helst, allt från ”Träskomakarnas hantverkarafton i Vagnhärad” till Sweden Rock i Norje 😉

Ha en fin Måndagkväll och glöm inte att andas, leva och njuta!

 

 

You may also like

8 kommentarer

 1. Hej,

  borde väl säga Way Out West då det är min ”hemmafestival” 🙂 Och wow är jätteroligt och väl värt ett besök om du inte har varit där, men jag måste nog ändå säga medeltidsveckan i Visby – en helt fantastisk upplevelse.
  Hela Visby kokar, alla är glada och det doftar fantastiskt!

  Mvh Hanna Ekman

 2. Då vill jag ge dig ett tips för maj, ett för juni och ett för juli!
  1. 24/5 är det Humor- och tårtkalas i Bellevueparken i Karlshamn, en musikshow som är en blandning mellan Skavlan och Stjärnorna på slottet! Med bl a Jojje Jönsson, Ander Jönsson, Per Fritzell från Galenskaparna och Bygg-Willy, Willy Björkman från Bygglov.

  2.13-15 juni. Mossagårdsfestivalen i Veberöd. Mysig ekologisk festival med musik, mat och dryck. Sköna naturupplevelser med naturvandringar, barnshower. Klubbkvällar med liveband och ekologiskt öl.

  3.4/7. Kanske ni då vill styra kosan ända upp till Ångermanland och Skulefestivalen vid Skuleberget, Docksta! En folkfest med musik och underhållning, god mat, shopping. Underhållning av bl a Adolphson&Falk, Melissa Horn samt barnunderhållning. Familjeafton i Rövarbyn med stor labyrint.Om man känner för att bestiga vidunderligt vackra Skuleberget så finns stigar och klätterleder upp, 295 meter över havet. Finns en grotta, Kungsgrottan som sägs ha härbergerat rövare en gång i tiden. När vi var däruppe så kunde man köpa våfflor med hjortronsylt och grädde, en helt fantastisk utsikt över havet. Går en linbana med korgar ner så man behöver inte klättra eller gå på stigar för att komma ner. En fantastisk naturupplevelse! Finns camping vid foten av Skuleberget.

  Så håll till godo, det var mina små tips, kanske något faller er i smaken!

 3. Stockholm Pride är värt att upplevas med alla glada människor.

  Jag hoppas jag gjorde rätt nu när jag länkade till din blogg på Facebook, teknikens under är inte alltid så enkla

 4. Way out west! Härlig folkfest i Slottsskogen, Göteborg.
  Kombinera med olika familjeaktiviteter såsom Universeum, Botaniska, Trädgårdsföreningen och inte minst Liseberg.

  Välkommen till Göteborg i sommar!

Lämna ett svar