Milittakalas

Sicken afton!

Tusen tack Malin Fnulan Martinsson för att vi fick vara med om denna milstolpe i ditt liv. Att förverkliga din barnboksdröm!

Tog med två av tre barn på bokreleasen igår. Stella hade tjatat hela dagen om att få sitt eget exemplar då hon älskar böcker och att få träffa Mira, Fnulans dotter.

Kalasbordet dignade av tårtor och kakor, tror bestämt att det har bakats i månader innan.

Dessa små kottar fann varandra direkt 😉

Två stolta barnboksmakerskor! Therese Cardell är illustratören som ”skapat” Militta utifrån Fnulans berättande.

Här står en lycklig innehavare av TVÅ ex av boken. Gissa vilken godnattsaga det blev igår kväll?

Vill du ha ett eget exemplar kan du beställa boken här!

 Nu ska jag kasta på mig nåt varmt, det blåser kalla vindar i södra svea. Usch! Var är våren?

Hörs senare!

You may also like

2 kommentarer

  1. Ser ut att ha varit en härlig kväll 🙂
    Synd att jag var så trögtänkt när vi sågs på Europablommors parkering för då hade jag skicka en personlig hälsning till Fnulan genom dig. Men får väl ursäkta mig med att jag var lite irriterad på sonen som just köpt en vacker ros till sin tjej men jag tyckte han håll den lite ovarsamt när vi kom ut i blåsten.
    Måste ju också berömma dig för din fina butik som jag älskar och får så mycket inspiration av. Mamma gillade den oxå men hon hade svårt för att du målat symaskinsunderredet vitt hehe, medan jag älskar det.
    Kram Helena

Lämna ett svar