Nytt soffbord & REA

Hej på er igen!

Solen är fortfarande på besök i Ystad. Wunderbart med D-vitamin, min favoritvitamin av alla 😉

Något annat vitaminkickande är när man får fint hemma. Min man överraskade mig med att fixa ett soffbord i Söndags. Japp det är återvunna Eupallar som blivit mäkta populärt att bruka som soffbord. Vi har flera stycken drällandes i trädgården då vi har pelletsbrännare hemma, sa någon stenåldersgöra, apropå pellets ?! Vilken modern människa har tid att jämt fylla på, bunkra upp och sota av den där jädra apparaten?

Tillbaka till soffbordet då…

Jag har dock en idé om hur vi ska nyttja mellanrummen till förvaring som jag ska visa sen.

Nu får den nyttjas som coffetable tills vi hittar drömbordet!

Vill föresten tipsa om att jag sänkt priserna på en hel del pinaler i webshopen då jag väntar nytt som ska få plats.

Hade missat att lägga upp denna söta dekorkrona/lykta som du dessutom kan hänga. Pris: 99.-

Här hittar du till Silverhomes webshop!

Nu ska jag måla färdigt på ett jättevackert bord som lämnades in för ommålning igår. Ni ska få se imorgon.

Ha en skön lillelördag!

You may also like

4 kommentarer

 1. De må jag säga är så finurligt, och till på köpet snyggt!! Varför lämna en vinnande häst, behåll det och va lite unik. Till på köpet har du mysigt på bordet vilket förhöjer stämningen ännu mer.

  Njut av torsdagens sista vårliga dag, nu kommer det regn, men det är för att det ska växa bättre i rabatten, man får se det positiva i det hela.

  Trevlig dag till dig/MH

 2. Snyggt med pallar, har själv tänkt tanken men.. ibland är det långt mellan tanke och handling. 😉 Jag har ett vitt bord just nu med en glas skiva (var gravid när det införskaffades och förstod inte bättre) Jag gillar bordet, men inte glaset.. nå tips på vad man kan lägga dit ist? Eller göra med glaset? Allså, de är alltid små handavtryck, ibland näs och fotavtryck. Jag kommer torka ihjäl mig. (glas servetter är ett tips) Ha en fin kväll!

  1. Glas är ett gissel med småfolk i huset 🙂
   Kan skivan bytas ut helt mot t ex sten el betong? Annars kanske en plastfilm med frostat el nåt annat kan läggas på så länge, där inte fläckarna syns lika mycket…jag beställde en zinkskiva till två bord jag gjorde som blev riktigt snyggt!
   Lycka till❤️

Lämna ett svar