Gräsänka

Fredag igen gott folk!

Har precis lämnat av mannen på flygplatsen och är därmed allena denna helg med los niños.

Får alltid hundra nya idéer när han åker bort som jag inbillar mig att jag ska förverkliga på 48 timmar. Bygga om och panela finhallen t ex eller något annat större projekt.

Passar ni också på och sätter era planer i verket när den äkta eller oäkta hälften är borta?

Igår målade jag detta insynsskydd i en av favvokulörerna, Provencalsk mint.

Lika fin i ett fönster som på en vägg eller bara som stående stilleben till andra pasteller. Hade gärna kommit över ett par dörrar i denna stil med lameller för de är sjukt snygga.

Nu tänkte jag dricka en tredje kopp svart och sen köra till världsmetropolen Ystad och helghandla innan jag öppnar butiken.

Men fört ska jag kika på Ljuvligmats blogg för lite middagsinspiration. Har ni kollat in hennes fina blogg här på Femme än?

So long.

You may also like

6 kommentarer

 1. Definitivt! Min man jobbar borta varannan vecka o det är knappt han känner igen sig när han kommer hem! 😉
  Vi har oftast samma tycke och smak, men ibland har han svårt att se slutresultatet framför sig och då får man hjälpa honom lite på traven, genom att färdigställa det utan hans vetskap.

  Ha en toppen helg!
  Tack för all inspiration! :-))

  Kramar Linda

 2. Va kul att Hemma hos är tillbaka, det ser jag fram emot!
  Ja, nog brukar jag försöka genomföra en del förändringar hemma när jag är gräsänka. Sen brukar jag vara lite väl optimistisk gällande tiden, så det är inte ofta jag hinner klart 😉
  Åh, gissa om jag är trött på snön nu…vi fick vinter med besked igen. Snön har vräkt ner både igår förmiddag o idag på morgonen. Men nu har den gått över i regn. Hoppas allt smälter bort nu så det blir våååår!
  Ha en härlig helg! Kram

Lämna ett svar