Budgettipset

Hej och god förmiddag!

Slänger in ett snabbt hallå innan jag ska ut på de igensnöade skånska vägarna. Ja, det vedervärdiga snöfallet fortsatte till min stora bedrövelse.

Fryser gör jag konstant nu så det gäller att försöka hålla den lilla värme man kan. Därför köpte jag en ny pläd till vardagsrummet häromdagen. Den är faktiskt så snygg att man skulle kunna sy om den till ponscho 🙂

Har börjat lite smått att sy nya ryggkuddar till alcantaramonstret och den nya pläden med Missoniinspirerat mönster från Rusta passar fint in i vardagsrummets färgskala.

Priset var oslagbart bra, endast 99 riksdaler.

Tror bestämt att där finns matchande kuddar också för en rimlig peng.

Nu ska full mundering på igen och sen  ut i Bores våld. Blä. Jag blundar och tänker på en varm sandstrand långt borta. Skönt att kunna ta på fantasins skygglappar ibland, eller hur?!

Hej så länge.

You may also like

2 kommentarer

  1. Var rädd om dig när du ska ut på vägarna. Här utanför går det häftigt till, det fyger överallt man tittar. Från mitt köksfönster ser jag endast snö, och snö, och någon enstaka bil som kör så nätt så. Från gatusidan ja där ser man nästan ingenting, eventuella fordon som passerar gör det minst sagt väldigt långsamt, det är inte i nittio idag kan jag säga. Fåglarna trotsar snön och kom tacksamt och ville ha äpplen.

    Smakfullt med dina kuddar och pläd!

    Har faktiskt sett lite solljus bakom där där snöflingorna.

    Från Österlen i vinterskrud/MH

Lämna ett svar