I målartagen igen…

Hej hej!

Ännu en dag avklarad med praktik, möten och åter möten.

Jag känner egentligen att jag inte riktigt orkar med en sån här fullspäckad agenda trots halvtidssjukskrivning. Är liksom alltid något jag måste göra. Att sjukskrivas från livet går ju inte. Det måste handlas, städas, betalas räkningar och tas hand om barn-både små och stora. Inte konstigt att jag aldrig blir piggare.

Nåväl. Igår gjorde jag något som gav mig energi. Jag målade ännu en möbel…

Denna furubyrå köpte jag till Stellas kläder för nåt halvår sen men har aldrig kommit till skott att fixa den. Stod gömd bakom dörren så den glömdes bort tills jag fick ett ryck att städa och möblera hennes rum inför helgens ”happening”.

Målade den bara och tapetserade fronterna med överbliven tapet som sitter på hennes fondvägg. Har nog glömt att visa den…som så mycket annat. Men efter helgen så blir det lite show off.

Så här anskrämlig var den innan…

Tänk att jag livnärde mig på att måla om och styla möbler förr. Känns lite overkligt att jag hade butik och allt. Kan sakna det ibland…

Som sagt, det har blivit lite målande nu sen jag fick hem eldstaden och har möblerat om en aning hemma. Ska försöka bli bättre på att hålla fint även om jag bor med två virvelvindar som strör saker och mög omkring sig….

Nu ska jag hoppa in i duschen. Sprang en vända i Fyledalen tidigare. Helt underbart väder att motionera i. Var faktiskt minsann hopp om vår där idag..

Ha en skön kväll nu allesammans.

bloggsignatur

You may also like

1 kommentar

  1. Underbara Fyledalen det känns så långt ifrån ondska och elände, när det sen knoppas är det så ljuvligt, gillar också att vandra där men rätt länge sen nu. Vintern sätter stopp för mycket, har varit mycket innemys.
    Snygg möbel du gjort om du är en fena på mycket.
    Ja du hade så fint i din lilla butik, där var harmoni och skönt, kanske kommer en vacker dag igen det vet man aldrig.
    Kram/MH

Lämna ett svar