Hej då Las Palmas

Då var denna vecka till ända…

Bästa dagen hade vi givetvis igår. Soligt, varmt och himla mysigt.

Äntligen fick tant lite sol och till och med en anings färg på sin bleka kropp. Hade varit gött med en vecka till då jag precis kommit ner i varv och börjat ”släppa” på problemen där hemma. Känner lite stress att åka hem faktiskt och ta tag i det där så kallade livet.. 


Fast först är det ju nyår och adjö till det gamla innan vi tar itu med 2017 års problem och bekymmer, eller hur! Stella tyckte att jag skulle ha gröna naglar och fixade mig igår. Visst är hon duktig! 

Vi håller på att packa för fullt och ska snart ta oss till flygplatsen innan vi far hem till kalla, blåsiga Svea. Saknar inte precis…

Ha en fin dag. Vi ses.

❤️

You may also like

3 kommentarer

  1. Underbara bilder, fina Marica! En lite nyfiken fråga, men vilket flygbolag reste ni med? Och genom vem hyrde ni lägenhet? Var det dyrt att hyra? Ni hittade ju galet billiga flygbiljetter:) Mina föräldrar åker till Gran Canaria flera gånger om året, och tjatar att vi ska följa med. Till det priset kanske man skulle någon gång:) Kram!

    1. Hej på dej!

      Jag hittade sistaminutenbiljetterna på Reseguidens sida och redan nu 11-12/1 kan man flyga från t ex Malmö 299.- per person.
      Jag hyrde via booking.com och det varierar lite i pris när du åker såklart. Vi betalade ca 400.-/natten men då låg lägenheten 100 m från havet och mitt i härliga Las Palmas som jag tycker är en charmig och grym shoppingstad.
      Hoppas du fick nytta av infon och självklart ska ni åka iväg. Inte så lång flygresa heller…
      Kram

Lämna ett svar