Schacktänk

Hej mina vänner!

Som ni antagligen märkt så kom det ett sent hej från mej idag. Det är the working single mum’s lott. Jobba 7-4 och försöka få ihop alla lösa ändar. Men det går. Till och med hyfsat bra. Men helt nöjd är jag såklart inte med situationen.

Jag har dock framtidsvisioner som jag yppat bråkdelar av och jag förstår er frustration ibland när jag bara säger A men inte B. Tyvärr har jag tvingats till att vara ytterst förtegen vad gäller vissa saker i mitt liv då det råkar finnas en och annan illvillig själ som lurar i skuggorna och som har för avsikt att rent ut sagt sabotera mina förestående planer. Därför kommer jag fortsätta att säga A men inte B ett tag till. 

Lite uttröttande är det allt att hela tiden behöva tänka tio steg före. Precis som i schack…

Min flädersaft är klar och nu vill jag göra några nya satser, bara för att. Ikväll stundar dock lite spontangrill och annat mys sådär på en Måndag. Imorgon är en stor dag förhoppningsvis som jag kommer kunna fira i en snar framtid. Mer säger jag som sagt inte för tillfället. Det kommer så småningom. Jag lovar.

Kram och tack för förståelsen.

❤️

You may also like

3 kommentarer

  1. Lite på skoj, har man sagt A får man säga B så får man C vad D E. Kaske bäst att inte säga nåt innan sake är klara. Finns alltid nån sm vill sabba. Tids ng får vi veta omdu vill berätta förstås. Lycka till iallafall med allt. (jag spicker av nyfikenhet) kram

  2. Gläds med dig och hoppas din framtid blir ljus och härlig för det är du så värd.
    Det är så gott och friskt med fläder och full av fina vitaminer, och det kostar inte mycket och fixa till det.

    Kram och skön kväll, ljuvliga sommar/MH

Lämna ett svar