Min dag och alla andra mammors

Hej!

Hoppas ni mår bra denna Söndag. Det gör jag. Satt uppe rätt sent igår med mamma som kom på besök då vi planerade inför studenten om två veckor. Börjar få smått panik då jag inte har köpt in någonting överhuvudtaget än.

Vet knappt vad jag ska ge i present…och vad min ekonomi som ensamstående tillåter. Hm….


Blev lite småplock och bubbel medan vi spånade på festligheterna. Hur som helst kommer det bli en mindre tillställning med enklare förtäring. Har ni tips på snabbfixad mingelmat så hojta till.

Tar tacksamt emot tips.

Ses senare under dagen för nu ska jag sola en stund. Kram på er ❤️


You may also like

5 kommentarer

  1. Present….du som är så kreativ kan väl göra något till henne som verkligen blir till ett kärt minne. En möbel, ett smycke, en tavla eller liknande…gjort med kärlek att ha med sig i livet. Det är ju faktiskt dom bästa presenterna. (OM du har tid det vill säga…annars kanske du kan säga att det kommer senare när du har tid att göra det?)

    Perfekta goda ”snittar” eller tilltugg är smördeg(köp på ”färdig rulle”) som du kletar tappenad på (finns ju massa olika, torkad tomat, oliv osv, rullar ihop och sen skär i ca 50 mm -1cm tjocka och sen in i ugnen. Garanterat omtyckta och enkla att göra.

    Kommer bli toppen oavsett tror jag :).
    Kram kram

  2. Tycker inte personligen att det är storleken på en gåva, det är upplevelsen de får. Varför inte ge en tripp till Danmark ett land som är nära dig och bjuder på mycket tycker jag.

    Något som är riktigt gott är potatissallad nu menar jag på färska potatis, och inte ihop med majonäs, koka dom i saltat vatten och mycket dill, sen gör du en helt vanlig sallad med vad du gillar och lägger de nya härliga svenska nypotatisen i. Bredvid kan du ja ha en god sås eller slå en vinigrätt på salladen. Sen om man nu gillar kött så varför inte tunt skivad kassler, och sen ett maffigt fat med exotiska frukter, melon i olika former, kivifrukt, jordgubbar, annanas. Det är inte så kostsamt detta, och det är gott.
    Gör det enkelt för dig med engångs finns så fina i färgat om du nu inte har mycket porslin i gömmorna, för jag tycker det är så vackert med udda porslin och massor av vilda plockade blommor, naturen ger dig det gratis.

    Älskar hundkex i stora fång.

    Lycka till och hur du än gör blir det en dag att minnas.

    Kram/MH

Lämna ett svar