Heltidsmamma

Får börja med att ursäkta ett sent hej denna fredag. Har varit väldigt fullt upp om jag säger så idag. Blir så vissa dagar, eller hur…

Hursomhelst, det är FREEEEDAG! Tjolöholm vad skönt.


Obligatorisk balkongstatus kommer här, det är  riktigt gött på balkongen nu. Solen ska tydligen skina ordentligt imorgon så det blir en välbehövlig bättring på den begynnande brännan jag fick för några veckor sen. Man bleknar fort…


Fredagsbuketten är fixad också. Förvisso blommar det ordentligt i var rabatt nu och både Syrén och liljrkonvslj finns att tillgå helt gratis i vårt allemansrättsliga Svea. Men jag kunde inte motstå buketten när jag sågs den. Inne med spretiga buketter nu har jag förstått.

Det ska se ”casual” ut som att du plockat vildblommor.

Idag blir jag Heltidsmamma igen så ordningen är återställd. Känns bra. Saknar den ungen så hela tiden.  Nu får ni ha en skön Fredag allihopa så ses vi snart igen.

Kram på er. ❤️

You may also like

4 kommentarer

  1. Jag törs knappt jämföra min balkong med din. Duvor har ’tagit över’ vår och ’ råkat ’ lägga ägg till på köpet! Jag och min man är i krig om de ska få vara kvar eller inte. Inte trevligt på nåt vis. Men här i London bor man lite mer ,ska vi kalla det bohemiskt. Jag ska försöka att ta ett år ledigt och satsa på att få i ordning på vår lägenhet. Det är så kul att ha det fint ,men jag tycker aldrig man hinner så mycket mer än i tankarna. Ha en härlig helg.

Lämna ett svar