Förlorade år…

Hej mina vänner. 

Idag är jag lite låg. Med handen på hjärtat har jag varit det några dagar trots det vackra vädret. Tro mig, är oerhört tacksam för att sommaren snart är här på riktigt, att jag har tak över huvudet och ett jobb att gå till. Men det saknas mig något och idag känns det lite mer än andra dagar…

Idag skulle vi firat vår 8:e bröllopsdag och dessutom blir Stella sju år på samma dag. Det känns extra tungt i hjärtat helt enkelt.


Vill understryka att jag inte ångrar mitt val att gå vidare för det beslutet var väl övervägt och en livsnödvändig åtgärd för att överhuvudtaget orka finnas. Men som jag uttryckt tidigare så är det fortfarande en stor sorg att bearbeta då familjedrömmen ännu en gång sprack och lämnar fem sargade själar efter sig. 

Jag träffade en bekant för ett tag sen som skilt sig för ungefär ett år sen och nu träffat en ny man men hon var olyckligare än någonsin då hon kände att sorgen efter sin skilsmässa hade kommit ifatt henne nu och som hon sa, hade kraschat fullständigt. Det skrämmer mig lite. För nu orkar jag inte vara ledsen mer, det har jag liksom varit tillräckligt de senaste åren…ska det aldrig ta slut?

Hur som haver, jag ligger i detta nu nere på playan i min nya bikini och njuter av årets första stranddag. Hoppas & ber för en lång, het sommar som plåster på såren.

Hoppas ni har en skön Lördag. Vi ses sen ❤️

 

You may also like

6 kommentarer

  1. Fina Marica,jag önskar så att jag kunde skriva några förlösande ord som kan få dig att må bättre.Men man kan väl inte hoppa över sorg .Så försök att acceptera situationen , ta till dig småglimtar av njutfulla saker så läker nog själen på vägen. Har du läst Christina Stelli,hon skriver om personlig utveckling och håller föreläsningar. Många kramar från London.

  2. Förstår så väl att det ”kommer” över dig och alla år ni haft tillsamman är inte att sopa under mattan. Alla år som gått så väcks säkert många minnen, även de goda. Hoppas innerligt att du hittar just den livskamraten som du kan känna glädje och kärlek med,det vet du väl Marica det finns en för alla, och en dag så står den personen där och det kan ta en tid, men bida den och läk de ”sår” som uppstått.

    Sommaren är inte bara med värme den ger oss ny energi så vi orkar med allt i livet.

    Kram från mig/MH

  3. Hej Marica! Jag förstår dej att det måste vara fruktansvärt när allt faller så och man står där kvar och ska samla ihop pusselbitarna som är kvar. För många år sedan gjorde jag ett svårt uppbryt med min första sons far efter att han var otrogen hela tiden, ljög och opålitlig som tusan. Det var en tuff period men idag 5 år senare är jag omgift med min stora kärlek som jag träffade när jag var 35 och vi har en underbar son tillsammans. Så det jag menar är att ibland har allting en anledning till att saker och ting händer.

    Med vänlig hälsning Linda

Lämna ett svar