Bikinifynd & sommarpjukks

Då så, kan jag möta sommaren!

Har länge behövt uppdatera min bikinigarderob som efter bara någon säsong blir hopplöst sliten och sunkig om man inte vill lägga en smärre förmögenhet på badkläder. Det vill ju inte jag utan har hellre några olika modeller att byta mellan och det har man råd till om man shoppar hos H&M.

Igår fick jag tag i en jättesöt bikini som det lyste ”Marica” om. Lämpligt nog passar den perfa till skorna jag precis köpt också.

Såg bikinin redan på reklampelarna och gillade direkt den lite ”Bardotsöta” stilen med bohostuk.

Blev ofantligt glad över det blygsamma priset av 49 riksdaler per del. Locobilligt ju. Fanns en enormt söt variant till med hibiscustryck också som jag blev lite betuttad i men bestämde mig för att den gammalrosa var mer jag.

Nu ska jag bara få till solbrännan så sitter det som en smäck.

Överlag tycker jag H&M har sjukt snygga kläder nu inför sommaren. Eller så har jag helt enkelt äntligen börjat höja blicken lite och få tillbaka mitt modeintresse som jag begravt de senaste åren…

Blir så när man får höra ”hur” man ska klä sig. Då tappar man gärna sugen liksom.

Nog om det. Ikväll ska vi till vänner och umgås. Har lovat att fixa efterrätten så jag har lite att stå i nu.

På återseende.

bloggsign1

You may also like

4 kommentarer

  1. Gillar allt som är med spets, och rosa är en underbar färg. Vädret är ju så underbart denna dag, ser fram mot många sådana denna sommar. Allt är så mycket enklare, slipa ha på sig ”tjugo” lager kläder, vi frysisar.

    Må så gott. Kram/MH

Lämna ett svar