Mitt nya jobb

Jag vet att jag är döjobbig som drar på allt som rör nyheter i mitt liv. Men hade det inte varit så ofantligt mycket tråkigare om jag basunerat ut allt direkt!? Lite spänning här i livet har väl aldrig skadat, inte sant!

 
Min ytterst omtänksamme chef välkomnade mig idag som nyanställd på Ryds bilglas med en underbar bukett. Än så länge sköter jag bara kundkontakterna men snart kan jag även kalla mig bilglastekniker då jag ska lära mig detta yrke.

Het otippat måhända men otroligt skoj och då inte fruntimmer direkt är överrepresenterade här så vet jag att det kommer bli klockers för fröken Silverhamn som alltid kommit bättre överens med karlar 😉

Jaha, då vet ni det! Det var väl knappast en endaste som gissade rätt va?

Som jag nämnt innan så kommer jag fortsätta att åta mig inredningsuppdrag och målerijobb i mån av tid och här kommer ni alltid först av alla bli uppdaterade om vad som händer.

Nu är det snart tid att stänga för idag och köra hem. Imorgon väntar veckans bästa dag, Fredag som med ens har blivit ännu heligare nu när man jobbar fasta tider. Så imorgon tror jag bestämt det blir lite bubbel.

På återseende alltså mina vänner.

You may also like

19 kommentarer

  1. Stort grattis till ditt nya jobb! Tror det kommer passa dig perfekt!
    Själv har jag jobbat på bensinmack o sen i IT-branschen så jag är också van att jobba med mycket killar. Funkar finfint tycker jag!
    Önskar dig en härlig fredag! Kram

  2. Men åååhh, vad kuuul!!! Stort grattis, Marica!! Det är gött med fasta tider, tycker jag. Och visst blir fredagen nästan lite helig!? 🙂

    Trevlig helg och stor kram! <3

  3. Du är helt underbar !!! Något helt nytt o helt oförutsägbart . Heja dej !!! ! Fick förresten ett rejält stenskott på framrutan i helgen ( på riktigt) hur gör jag nu ??? Önskar dej all lycka med nya jobbet !! Kram Ninni

  4. Ja…lite otippat men blir säkert supertoppen, grattis! Hejja, hejja :). Bra att prova på annat tror jag. (Funderar ju på vad jag ska/vill hitta på nu…)
    Kram kram 🙂

  5. Grattis till ditt nya jobb! Kul med något nytt. Jag jobbar inom bygg och färgbranschen
    Där det är mycket killar som jobbar och det är hur kul som
    Helst och de tjejer som jobbar i branschen är enkla och raka. Jag följer din blogg
    Och älskar den. Så tråkigt att ditt liv har varit jobbigt ett tag men hoppas att det vänder nu

Lämna ett svar