Arrangera mera 

Blomsterflickan i mig får som sagt aldrig nog av fägringen från klorofyll & kulörta kronblad. Inte Denice Porcaro heller som driver söta Flower Girl på Manhattan och här ger några finfina tips på hur du arrangerar buketter i olika vaser.

   

    
    
   
För köksbordet passar en enkel klassisk kanna för en spretigt vacker bukett av blandad kompott. Lite ”man tager vad man haver” tänk.

   
   
Till nattduksbordet passar såklart en mindre bukett av tex kortklippta rosor eller favoriten pioner. Tänk udda tal som tre & fem ihop! Ta alltid bort bladen längst ner så att de inte står i vattnet och bildar bakterier,då håller buketten längre.

   
 
För en somrig beach look använd en genomskinlig färgad vas och några få blomsorter. Adda lite gräs till arrangemanget för den där avslappnade strandkänslan.

   
   
Foton: Lesley Unruh 

Klassiskt  elegant bukett med finstämda kulörer som gifter sig blir alltid snyggast i en snygg stilren vas som denna i metall. 

Snart sjunger även vår svenska natur ut sin vårsång och vi kan frossa i alla underbara blomster som slår ut. Längtar efter att få gå bananas på syrener, pioner och liljekonvalj. 

Nä nu ska jag styra upp denna dag med lite mer jobb. Vi ses.

❤️

You may also like

Lämna ett svar