Börja ett nytt liv med en resa

Sportig är inte det första adjektivet som poppar upp om jag skulle beskriva mig själv. Ännu mindre sportnörd. Hatar faktiskt sport och har aldrig förstått tjusningen med att ens titta på det..

  Men som ni vet är jag en fysisk person som älskar att vara ute och röra på mig. Gärna i form av att cykla, åka longboard eller surfa.

Länge har jag velat åka på någon form av träningsresa utomlands och då det finns en uppsjö av arrangörer som specialiserar sig på just denna typen av resor är utbudet stort och man kan välja och vraka mellan de olika träningsformerna.

Då bollsporter som tennis, fotboll och golf går bort har min tanke mer varit att komma igång med yogan efter flera års uppehåll.  Så istället för att knalla ner till någon svettig gympahall och barfota inleda med en stående hund så känns det mer motiverande att göra solhälsningen utomhus  i ett varmt Malaga, eller hur?!

Men innan jag bokar en yogatripp till Spanien så ska jag faktiskt åka till mina förfäders land Suomi för en kontemplativ vecka med mor & moster.

Åker faktiskt över till Finland redan på Söndag då jag ska på en skön kryssning. Yay!

Mer om det snart.

Nu ska jag göra en planritning av huset…

Ses senare.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.