Testar glutenfri mjölmix

Bakade igår då jag varit så sjukt sugen på bröd en längre tid…

Fast då glutenfria brödrecept innehåller en miljon ingredienser som jag tycker blir föööör dyrt att köpa så prövade jag att baka detta grova bröd från Finax som du bara tillsätter jäst, vatten och lite olja. Jag tillsatte lite solroskärnor som gav en nötigare smak.

Blev faktiskt inte dumt alls och en förpackning räcker till två limpor vilket blir ca 12.- per bröd.

Gissa om det var löjligt gott med nybakat varmt bröd och smör!

Har hört lite delade meningar om just glutenfria mjölmixer och hur onyttiga dessa ska vara. Jag kan inte uttala mig i detta men jag tänker att så länge du inte käkar det varje dag utan vid något enstaka tillfälle så kan det varken göra till eller från.

Nu ska jag faktiskt ta mig en macka. Mums.

Vi hörs senare då jag har en skoj TÄVLING på gång!

You may also like

Lämna ett svar