Sommarglädje

Seeeeent hej till er för jag har precis som ni varit ute hela härliga dagen i solskenet och bara njutit av Sommaren 2015’s första riktigt varma dagar!

Ä N T L I G E N !

Har någon badat än undrar jag dock? Det har sannerligen inte jag då det helst ska vara en bra bit över 20 grader innan jag doppar mig. Vårt poolskämt gick hädan förra hösten och i år har det inte varit direkt aktuellt att införskaffa något nytt plaskhål…fortsätter denna värmebölja blir det dock hög prio på det, skulle jag tro.

Min skrytros ”New Dawn” har börjat slå ut nu och snart kommer ”showroomsväggen” vara översållad med de rosa skönheterna.

Ursäkta uppehållet, försöker skriva samtidigt som jag pratar med herr Silverhamn som  behöver asistans i mataffären och det går ju sådär. Har helt tappat bort mig vad jag skulle skriva om nu bara för det. Stöön. Har varit så himla irriterad idag trots det fina vädret.

Vet inte varför, kanske pms… 😉

Hur som havelihaver, jag skulle ju visa vad jag fick i det fina paketet häromdagen men det tar vi sen. Måste få ordning på middagen.

Ha en underbar kväll på er.

You may also like

2 kommentarer

  1. ”Har nån badat ännu ?” Men herregud, man börjar väl bada i maj nångång ? Det var 11,7 vid mitt premiärdopp. Men så är jag ju lite badgalen också … 🙂 🙂 🙂

Lämna ett svar