Nu blir jag RAW!

Yay, här blir det sol hela veckan enligt den mest glädjande prognosen sen sommaren 2014! Inte en millisekund för tidigt om du frågar soldyrkaren här i solstolen 🙂

   
 Har tagit ännu ett hälsobeslut! Jag ska gå över till RAW FOOD. Sen om jag blir Rawfood vegan helt och hållet vet jag inte än. Sex år utan kött och som pesceterian (fisk/skaldjur) har bara gjort mig gott men när man hör ständiga rapporter om hur haven blir utfiskade och är en enda stor soptipp blir jag både förfärad, ledsen och äcklad. Dessutom tycks det enkom vara hälsobefrämjande att äta raw…skulle dock varit enklare att bo utomlands känner jag med värme och sol utan lika stora krav på varm tillagad mat…enligt ayervedisk tradition är jag en typisk vata och ska undvika kall mat.

Igår när vi körde hem Rebeccas dotter bjöd hon på en god nyttodrink baserat på aloe vera. Kommer berätta mer om detta snart då vi eventuellt planerar ett samarbete.

Nu ska jag faktiskt åka in till staden och lämna åter ett stycke fallfärdigt partytält. Sämsta ever. Sen ska jag handla ingefära och agavesirap till min fläderblomssaft.

Hörs sen med ett superkalas erbjudande!

  

You may also like

Lämna ett svar