Hurtbulle,gardenrace & frösnacks

God afton då!

Har ni så fint väder där ni befinner er att ni fullständigt glömt bort så livsnödvändiga tidsfördriv som bloggläsande?

Tystare än i Hades här inne liksom. 🙂

Jag har varit upptagen på annat håll ändå, b la röjt upp det sista i trädgården så nu kan vi snart hålla det utlovade sommarkalaset för Stella som vi lovat och lite annan trevlig samkväm.

Här är en av de ”fulare” delarna av trädgården som förhoppningsvis får sig en spaavdelning…

   Jag har varit riktigt flitig idag. Stekte bananplättar och bakade hurtbullebröd til frukost sen kom mor & bror förbi och grillade till brunch. Efter det blev det ett par timmars ryggknäck i trädgården och lagom till aftonen blev herrn i huset i sedvanlig ordning sugen på schnaaaacks så istället för att köra in till stan för att köpa det onyttíga flottet satte jag igång och bakade fröknäcke. Mums!

Att det finns så mycket gott & nyttigt att välja på hade gått mig obemärkt förbi om jag inte slutat med det förkastliga glutenet.

Tack hypotyreos/hypertyreos!

Ni ska få hurtbullereceptet sen och lite annat mums som jag lärt mig nu.

Nu vill Stella spela kort innan hon går och nannar med herr Blund.

Ha en skön Söndagkväll och ta hand om er var ni än är.

You may also like

2 kommentarer

  1. Hej, sen söndagkväll…. Tittar in på din blogg mest varje dag’ har aldrig kommenterat men nu kände jag att de va på tiden. Är själv väldigt intresserad av inredning o blir riktigt inspirerad av dej, dina bilder o ditt kreativa tänk. Dessutom har du en otrolig förmåga att skriva o formulera dina inlägg som både ger djup o positiv energi till oss som läser. Tack för de. Ha de gott o Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.