Ny önskevas

Hortensia har alltid varit en av mina favoritblommor jämte ros, pion och syren…

Låt oss därför milt uttryckt konstatera att jag VILL HA denna underbara vas från

Royal Copenhagen!

Art of Giving Flowers finns i färgerna, vit, blå och denna favorit rosa/lila. Den väcker något diffust minne jag har från en sommardag i min gammalmormors hus där hon i finrummet hade de vackraste av saker…

Kan tänka mig att en bukett liljekonavaljer hade gjort sig ytterst vackert i denna ljuva karamell…

Hur som haver, en finfin bröllopsgåva eller annan bemärkelsepresent, inte sant.

You may also like

2 kommentarer

  1. Åh vilken underbar vas!! Behövs knappt några blommor i den. Är ledig idag o har varit på torget i oskarshamn o köpt blommor till framsidan av huset, får dela upp det lite, så nu ska jag gå ut o plantera. Hoppas att du blir piggare snart, jättejobbigt att inte få må bra. Kram.

Lämna ett svar