Continentalt Pixelmingel

God Lördag!

Lite trött är jag allt efter en ytterst trevlig tillställning på Hotell Continental som var värd för Pixelfilmfestivalens mingel här i Ystad igår.

Hotellet som faktiskt är Sveriges äldsta och kanske rentav vackraste har sedan årsskiftet tagits över av paret Martin & Jenny Jönsson som påbörjat en mycket smakfull förvandling av det anrika hotellet. Igår var det premiär för deras nya lounge som kommer bli en självklar mötespunkt för AW i Ystad.

Jag låter fotona tala för sig själva så här kommer en bildkavalkad.

 Festivalen som lockade filmfantaster från när och fjärran fyllde snabbt hotellets vackra matsal med ett gemytligt sorl till de klirrande glasen.

Min fina Jemima gjorde mig sällskap och bubblade & babblade tills det var dags att ”stänga”. Ett gott betyg alltså. Hit kommer jag gärna igen och snyggmyser.

Ses igen. Ha en förträffligt fin Lördag så länge.

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.