Tar vad man har

Hej på er helgfirare!

Tack för alla fina och omtänksamma tankar ni skickat mig. Det känns bra att ni vet bakgrunden till varför jag tjongat i väggen även om jag naturligtvis inte berättat allt. Det sparar jag till romanen…

Nu har jag sovit i dagarna tre. Har dragits med en rejäl sömnskuld som naturligtvis bidragit till depp och utmattning. Känns lite lugnare inombords även om den envisa huvudvärken håller ett fast grepp om mig.

Aj.

Igår hjälptes Mathilda och jag åt att städa hemma. Mitt hem har varit fruktansvärt eftersatt sista halvåret då jag inte orkar göra ett jota när jag kommer hem efter skolan. Det tar på krafterna att pendla varje dag också. Har precis nätt och jämnt orkat (?) laga mat till familjen och sen stupat i säng. Kul liv liksom, ha ha.

Nåväl, nu fick vi hyfsat i ordning och då jag inte fixat någon helgbukett så fick några kvistar stjärnmagnolia från kolonin agera fredagsblommor. De höll precis på att slå ut igår och idag öppnade sig den första väna lilla skapelsen för mig och blottade sin skönhet.

Har varit så nyfiken på hur den skulle se ut. Har alltid önskat mig ett praktmagnoliaträd men denna magnolia duger mer än väl. En svag söt doft har den också…ljuvligt.

Nu ska vi faktiskt försöka bege oss mot trädgårdsmässan om inte vädret sätter P. Annars tar vi det imorgon.

Har ni hunnit dit?

Ha en fin lördag annars.

Massor av kärlek från mig. ♥️

You may also like

4 kommentarer

  1. ÅH va vackra grenar! och så skönt du fått sova, min mor sa alltid att den bästa läkningen är sömnen, det stämmer.
    Kör försiktigt om du ska ut på vägarna, här är inget vidare, jag sitter fast bland all snö, kommer varken ut eller in. Lurad på våren kändes det när alla denna vita vara singlade ner.

    Men efter detta kommer den vi längtat till, våren.
    Kram/MH

  2. Skönt att du fått sova ut lite och vilat och att Matilda hjälpte till att städa. Så fina magnolia…tänk den som hade det i sin trädgård eller dylikt. Det är något speciellt med växter och deras skönhet och nyfikenheten man har på vad som ska komma när knoppar brister. Växter hjälper tycker jag 🙂 🙂 . Lugnet att få påta och dra ner på stressen :). Ha en härlig dag och hoppas du får komma iväg till mässan och njuta lite. Jag får vänta ett tag tilll Nordiska trädgårdar och trädgårdsmässan jag :).

Lämna ett svar