Tacksam

Hej på er!

Redan Tisdag för Måndagen flög förbi i en blinkning. Igår hade jag en spontant knytkalas med några fina väninnor. Har blivit mest spontana träffar överlag sista tiden då jag inte orkat ställa till fest själv. Då är det perfekt att alla tar med sig något och så umgås man bara..

Jag försov mig imorse igen. Nu är det löjeväckande segt att komma upp på morgonen. Kolmörker och kyla gör liksom ingen pigg & glad…hann inte vara på skolan mer än en någon timme innan jag fick vända hem och hämta Stella som blivit magsjuk-igen…suck.

Nåväl. Vi ses igen under dagen.

Stor kram till er.

You may also like

3 kommentarer

  1. Ah stackars Stella alltså, hennes immunförsvar verkar inte va så bra, hon får ju så mycket. Är det magsjuka så hon inte har nåt med laktos? man kan ju bli så dålig det var i alla fall jag. Trevligt med goda vänner och jättebra med knytis, mycket bättre än att en ska slita och göra allt.
    Mer knytis och mer havregrynsgröt haha.
    Kram och Krya Stella/MH

      1. Det var ju bra, och jag har hört att det kan finnas kvar i tarmarna en tid sådant som inte kommer ut så poppar det upp igen. Hon är helt klart känslig för just magvirus lilla loppan. Hoppas det ger sig snart igen. Kram och ha i alla fall en fin kväll/MH

Lämna ett svar