Ett stort skämt

Då var det Torsdag mina vänner!

I morse var jag så kopiöst trött att jag inte hörde larmet först. Stella fick bli hemma idag också med storebror så jag slapp i alla fall den obligatoriska lämningen till skolan.

De sabla pollenbesvären har kommit tillbaka igen. Undrar om det är för att jag är tillbaka på ”jobbet” bland växter och dylikt som triggar min allergi?! Trött, svullen och snuvig är jag i alla fall igen. SÅÅ irriterande.

IMG_1818

Alltså, är det vår/sommar eller är det typ höst/vinter?

Fattar nada. Vädret denna vår har ju varit ett skämt.

Förvisso är det mycket som är löjeväckande. Min misantropi har börjat blomma ut ordentligt sista tiden…

 Kan  ta det en annan dag.

Ska fixa lite föda nu till mig och lilla la familia.

bloggsignatur

You may also like

2 kommentarer

  1. Undrar detsamma med vädret, vantar i maj månad och gärna mössa också för min del, jag minns inte vi haft det så kallt på åratal. Vädret är lika snurrigt och upp och ner som övriga världen, känns som om vi prövas hela tiden av någon.
    Troligtvis är du allergisk av något hos handelsträdgården, finns ju en hel del växter som kan ge dig den jobbiga allergin, ta bara exempel tomatplantor dom är starka i sin doft kan jag tycka. Man blir så trött av allergi och huvudvärk brukar följa med.
    Krya på dig och önskar dig och alla andra en fin helg.
    Kram/MH

Lämna ett svar