Rabarberfest & vänligt häng

Hej på er!

Fick oförhappandes middagsbesök igår av en god vän som råkade vara i närheten och sen hann jag inte titta in här mer. Men jag lovade ju att visa fotona från den mysiga rabarberfesten på Åbergs trädgård.

Vädret var verkligen med för ovanlighetens skull.

IMG_1933 IMG_1934IMG_1935IMG_1927

Lis som driver caféet på Åbergs och Ingar Nisson som skrivit flera böcker i ämnet rabarber och grundade rabarberfesten var en av jurymedlemmarna i baktävlingen.IMG_1924Stella med sitt bidrag- rulltårta med rbabrberkompott och vit chokladfluff.IMG_1956Självaste Kjell Åberg i egen hög person var såklart också på plats och avsmakade alla bidrag innan de tre jurymedlemmarna beslutade sig för en vinnare. Under tiden gick vi tipspromenad, smakade rabarberchutney och sprang på gamla bekanta.IMG_1929IMG_1931 IMG_1932IMG_1937IMG_1941Favorit!

I nästa trädgård ska jag ha en Praktmagnolia…IMG_1940IMG_1953Sprang även på söta Tyra och hennes mamma Camilla som vi fick lite kvalletid med i solskenet.IMG_1958IMG_1954Även om inte Stellas rabarberbakelse vann så gick den tydligen hem hos flera av barnen 😉

Älskar såna här mysiga tillställningar och ser fram emot nästa event som Åbergs kommer hålla i sommar. Tror det var något med persikor…mums.

Nä nu måste jag kasta mig i sängen. Stella fick någon besynnerlig magåkomma här under kvällen och vi får se imorgon hur hon mår. Börjar bli smått frustrerande med VAB var och varannan vecka liksom.

Nåväl ha en fin kväll. Redan Onsdag imorgon.

bloggsignatur

You may also like

Lämna ett svar