A-dagar & trältjänst

Tjena!

Det här med att vara ledig helt oförhappandes mitt i veckan ger farlig mersmak. Måste medge att det är ofantligt skönt att bara få hasa runt i nattsärk hur länge man själv behagar och sippa på sitt svarta guld.

Inga direkta planer idag då Stella har haft två A-dagar efter varandra. Igår körde vi ut till Fyledalen för att se hur långt Boken slagit ut men kunde konstatera att den måste få någon vecka till på sig innan den stora neongröna explosionen.

Jag behöver helt seriöst storstäda här hemma. Det dammar något så djävulskt och med två hemmavarande barn på heltid gör jag inte mycket annat än att agera träl för jämnan.

Okej att åttaåringen stökar runt och inte har en vuxens förmåga att se vad som alltid behöver underhållas men att en myndig yngling som bara alternerar mellan tvspelet, kylskåpet och toasitsen inte begriper att man diskar efter sig, inte använder golvet som tvättkorg och utplånar horribla spår efter toalettbesöket är för mig helt ofattbart.

När man dessutom av ren moderskärlek har offrat rum och därmed privatliv genom att flytta ut till ett hörn i vardagsrummet borde väl någon form av tacksamhet visas, har jag fel?!

Jag är ingen tjatig kärring men otacksamma människor som utnyttjar min snällhet gör mig till en otrevlig & stundtals rabiat bitch och misantropen i mig vill bara bo helt själv långt ifrån civilisationen…

Nähä här blir inga barn gjorda. Apropå det sa Stella att hon önskade sig en lillasyster igår. Det enda kruxet är ju att man måste ha en pappa till det och män står inte värst högt på min priolista för tillfället.

Ha en fin dag i alla fall. Skönt att det är Maj. Sommaren är faktiskt inte alltför avlägsen.

bloggsignatur

You may also like

8 kommentarer

 1. Detta med att hålla rent och städa efter sig är ett mysterium.. jag har samma problem med min make?
  Dottern som är i tonåren kan jag förstå med allt annat som ska hållas i styr..men vuxna människor fattar jag inte?

 2. Tycker det ser fint ut i din söta lägenhet. Det där med ungdomar och dess slöhet, nej det känner jag inte igen, tvärtom var våra väldigt flitiga till att städa och hålla snyggt, det var jag väldigt glad över.
  Du får säga till att är vi så stora så hjälps vi åt för allas trivsel, inte bara mamma som ska städa, tvätta och damma, var rädd om henne!!
  Ser att du har julstjärnorna kvar, imponerande hur du lyckats med det?
  Fyledalen är så magiskt och underbart ställe, tänk att vi alldeles gratis kan få njuta av den fina skogen. Har man tur kan man få se rådjur och vildsvin, magiskt.

  Kram till dig och alla andra här inne, i morron får vi hålla i hatten det väntas storm över slätten/MH

  1. Ja, dagens ungdom…host host.
   Julstjärnorna bara fortsätter att trivas så länge de får lagom med vatten 😉
   Jag hoppas dock att blåsten avtar tvärt nu för jag är sååå trött på den vinden :(.

   Stor kram ❤

Lämna ett svar