Hej från mej

Jag är mätt på många intryck efter den gångna veckan och helgen har fått avrunda med mysigt häng med vänner & familj. Jag är minst sagt välsignad med många sådana och det är jag otroligt tacksam för. 

Igår var vi hembjudna till en kär vän som bjöd till kalas för både stora och små. Så himlans mysigt. 

För ovanlighetens skull satte jag både upp håret, bar smycken (tyvärr syns inte de fina örhängena) och fixade lite med fejjan som tagit enormt mycket stryk efter sista tidens förkylning och pollenattack. 

Någon mer som noterar att huden blir torr & rynkig av pollen? Mina ögon är superskrynkliga hela tiden trots att jag smörjer med kokosolja (som jag för övrigt använt på huden i flera år) och  försöker dricka mycket vatten.

Börjar bli smått desperat för är det något jag avskyr så är det när huden säckar ihop. Dessutom så har jag sen jag började käka pollenmedicinen får kopiöst dålig hy med finnar och utslag. Någon mer som märkt detta?

Skulle behöva någon form av hudförbättrande behandling känner jag. Behöver semester tror jag. 

Nästa helg ska jag till Danmark och mysa på hotell i alla fall. Längtar. Nä nu ska vi se senaste avsnittet av SKAM.

God afton allihopa ❤

You may also like

2 kommentarer

  1. Där har vi det! Har också fått finnar och utslag, var hos hudterapeut men hon kunde inte riktigt förklara. Jag brukar ha fin hy. Men jag har också ätit pollenmedicin ett tag för att kunna gå ut. Torr och risig är jag också men det har jag skyllt på kyla och blåst. Nu vet jag ?. Då blir vi snygga, lena och fina när pollensäsongen är över?. Ha en fortsatt trevlig påsk???

    1. Jobbigt biverkning liksom, ja hoppas säsongen snart är över för annars kommer min hy totalhaverera. Kramar ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *