Ett löjligt skämt

Hej…

Närmare tjugotusen steg senare efter en ytterst varierande dag på Åbergs är jag värd lite Onsdagsmys. Är så kolossalt trött i benen och framförallt fötterna efter allt springande med skottkärran att jag nästan tappat känseln.

Dessutom har jag behövt ta två allergitabletter idag och om och om igen droppat ögonen med pollenmedicin för att stävja svullnaden. Det är väl överflödigt att ens nämna hur trött jag är ovanpå allt detta…IMG_1732 IMG_1733 IMG_1734 IMG_1735

Det blir kex, ost och något gott i glaset bara för att…

Något som dock är löjeväckande mitt i allt detta då jag varit sjuk, uppsökt läkarvård med uppenbara pollenallergibesvär som förvisso förvärrades av förkylningsviruset, är att jag just kastat 200 riksdaler i sjön utan någon som helst hjälp. Till råga på allt visade inte proverna på att jag hade någon allergi!!!

Vafalls?

Jag måste ta minst en tablett desloratadin varje morgon OCH droppa ögonen för att överhuvudtaget kunna öppna de och deras så kallade blodprov visar inga tecken på allergi?!

Jag kan, utan att överdriva, VARJE gång jag uppsökt läkare blivit grundligt besviken. Att man dessutom blir rånad varje gång man ska till farbror doktorn gör mig bara ännu mer förbannad.

Nä nog om det.

Blir bara skitsur igen när jag tänker på det.

Får hoppas och be att man  inte blir sjuk på ”riktigt”…

Önskar er i alla fall en riktigt fin Onsdag.

Snart långhelg. Jippi.

På Fredag ska jag göra något skoj med en vän jag inte träffat på urlänge…

bloggsign

You may also like

4 kommentarer

 1. Hej hej och glad påsk! 🙂 Jag har oxå varit hos allergiläkaren för nåt år sen som inte heller sa att jag var allergisk MEN kan vara som många om det är extra mkt pollen överkänslig. Fattade som om det bara var bra att jag (man) inte var allergisk utan ”bara” överkänslig. För ja…ögonen rinner ju på mig med…och vet inte heller vad jag är ”överkänslig emot” men helt plötsligt så gör dom det nu på våren…och tror mot någon typ av gräs. Tydligen så är det bra att börja tidigt att ta tabletter så man är ”van” när det väl kommer. Tror jag nämnde om honung för dig oxå va? Att man blir van med pollen och mer ”immun” om man äter närodlad honung i vilken pollen hamnar naturligt. Hoppas det blir bättre snart! GLAD PÅSK 🙂

 2. Tror visst du har allergi, annars hade du inte känt det så. Är det helt slut med pricktest och kolla vad man är allergisk mot?Allergimedicin i sig kan man bli väldigt trött av, men vad ska man göra då.
  För trötta fötter så sätt dig i ett fotbad, såpa är så skönt man blir len om fötterna, och man kan ta färska kryddor också.
  Fin kväll till dig. Kram/MH

  1. Ja, nog är jag allergisk alltid. Främst mot nonchalanta och inkompetenta läkare 🙁
   Ett fotbad låter som en toppenlösning ❤
   Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *