Att plan(T)era framtiden

Hej på er denna solskenssöndag! 

Har tagit det väldigt lugnt i helgen för ovanlighetens skull. Jag behövde det. Igårkväll tog vi dock en liten bowlingrunda, Stella& jag med några vänner innan tidig avrundning. Har varit så trött i veckan att jag lagt mig tidigt varje kväll. Vila är som sagt bästa medicinen.


Känner efter ett par veckors praktik att jag äntligen hamnat rätt. Trivs så evinnerligt bra ute på Åbergs trädgård, oavsett om jag sår, omskolar småplantor eller grejar i trädgårdsbutiken. Älskar att det är så varierande och att jag får vara nära naturen så mycket. 

Det känns som ett yrke för framtiden, på alla sätt…tror att vi alltmer kommer gå tilllbaka till basic genom att bojkotta massproduceringen och odla själva för att minimera giftpåverkan och det enorma resursslöseriet. Ett enklare men renare liv kort & gott. 

Nä, nu ska jag fortsätta njuta av den här soliga dagen. Är så in i själen glad för att jag får uppleva den.

Kram på er så länge och hoppas att ni också kan njuta av denna söndag. 

You may also like

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *