Trött tisdag…

Hej från en trött mej!

Idag har jag dock fått göra något jag älskar. Att pilla i en butik med massor av fina inredningsprylar och växter. Så inspirerande att jobba i den miljön som Åbergs trädgård driver.

 Jag fick äran att skylta i ordning detta bord och lite andra roliga uppdrag. Nu är trädgårdsbutiken fylld med massor av nya habegärliga ting. Dagen flög iväg. Dock är jag faktiskt fortfarande superförkyld med en kran som bara rinner hela tiden så nu ligger jag i soffan och vilar. Stella är lite halvrisig också. Något som går runt verkar det som.

Hur som helst. Vi ses imorgon. Har ni vägarna förbi Öja så kom och säg  hej vetja.

Kram ❤

You may also like

2 kommentarer

 1. Ska komma till Åberg en dag, åh va fint du gjort, de har verkligen fått en medarbetare som lyfter företaget det är jag helt övertygad om. Gillar den där råa inredningen tillsammans med växter, blir liksom så naturligt. Likaväl som jag gillar spets och tyll ihop med rosor och blommande växter.
  Ja det är något som flyger runt i luften, de där viusarna jag som trodde mitt var ren skär allergi inser att det är ett virus, kroppen är ur funktion, hoppas vi snart är pigga igen.
  Det är ju trots allt den där fina våren som vi längtat till, det knoppas och frodas i naturen och fåglarna de boar och sjunger. Tänker ofta att vilken fröjd att kunna lyssna till fågelsången se de vackra i naturen och allt detta är gratis.
  Kram och krya på dig och ha en fin dag bland de levande växterna/MH

  1. Ja måtte vårens värme slå ut alla basilusker med buller å bång så vi får njuta av årets ljuvaste tid.
   Vi ses kära MH ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *