Från fiesta till siesta

Hej Söndag, hej April!

Igår hade jag tacokalas, idag kurerar jag min ännu onda hals och vilar mina stämband som låter löjeväckande mycket som en pubertal målbrottsling.

Gick nog tillbaka till praktiken lite för tidigt för jag är rätt risig igen…men men det ska jag nog råda bot på med ryggläge i soffan och moffa goda rester från igår.IMG_1716 IMG_1717Vi var ett ganska stort gäng på nio vuxna och sex ungar så det fick bli barnbordsdukning ute i vardagsrummet och köket för de stora gästerna. Funkar det också.

Därför dukningen fick bli enkel.IMG_1715IMG_1718Istället för det sedvanliga bubblet så gjorde jag för ovanlighetens skull en god fördrink och gjorde mig lite till och pimpade glasen på bästa 80-talsvis 😉

Vodka con lime

Ingredienser:

4 cl vodka

1 msk flädersaft (koncentrat)

1/2 lime juice

fruktsoda

frysta hallon till garnering och svalka

Blanda vodka och flädersaft, häll på limejuicen och smaka av med fruktsodan.

Till middag blev det tacotårta som alltid uppskattas av både stora och små. Tyvärr inga bra bilder på den då den inte är den mest optimala rätt att fota, ha ha.

Nu ska jag vila mig för jag tror att jag tagit ut mig ordentligt sista tiden med gäster nästan varje helg eller andra trevliga upptåg. Det tar ut sin rätt att vara ensamstående och vara huvudansvarig för att allt flyter.

Vi ses dock snart igen.

bloggsign

You may also like

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *