När man har fullt upp

Hej. 

Det blir en snabb rapport från en lite halvstressad Marica som varit på tok för uppbokad sista tiden. Hinner knappt tänka än mer skriva vettiga inlägg och det är faktiskt ganska frustrerande. Speciellt när man skulle vilja ha tid till att formulera sina tankar för att kunna förmedla det man har på hjärtat. Just nu känner jag även att en liten sju, snart åttaåring blivit väldigt kramig på sista tiden och behöver massor med uppmärksamhet. Är det något med åldern eller kan det vara situationen vi varit i nu under snart ett år…?

Imorgon är det åter praktik på agendan som vankas. Undra vad jag ska få pyssla med den kommade veckan? Skulle gärna plantera lite mer rabatter och uteodlingar som jag fick greja med mellan omskolarvarven i veckan då herr Åberg bad mig plantera snödroppar i deras visningsträdgård. Annars är det oerhört rogivande att plantera småplantor i det gemytligt varma växthuset. 

Hur som haver, Stella klänger bokstavligen på mig här så vi ska varva ner med läsning i hennes nya hästbok som hon fick för ett tag sen. Hon älskar hästar, precis som jag gjorde när jag växte upp. Har tänkt låta henne börja rida så småningom när ekonomin tillåter…

Önskar er en fin kväll och fortsatt underbar sommartid. Idag kändes våren ordentligt i luften.

Kram från mej. ❤

You may also like

2 kommentarer

  1. En ny måndag och en ny vecka, tänk att det är den sista i mars månad, ofattbart vad tiden den går. Åh vilket väder vi hade i helgen, gårdagen var så underbar och det knoppas i buskar och rabatter. Glädjen är stor efter ljuset och solen och värmen.

    Åldern har betydelse för Stella, det händer så mycket i den där lilla kroppen, de funderar på mycket och t om frågan om livet. Där kan komma en hel del i de olika åldrarna, det är ju faktiskt väldigt sunt och intilligent att ifrågasätta mycket, för hur skulle de annars få svar på sina frågor. Så klart har och är det en speciell situation som inte undvikit henne, men barn har en väldigt fin och bra förmåga att anpassa sig och det är väl skönt. Låt henne va mammig och frågvis och få extra kärlek. Något hon kommer tycka om och säkert minnas framåt i livet.
    Ja vilka flickor och pojkar med för den delen gillar inte och rida, dessa ståtliga djur som är så vackra och barn trivs ju och känner säkert mycket harmoni högt upp på hästryggen.
    Hoppas du får en fin vecka i trädgården och kan känna den där känslan av den vackra natur som är skapad för oss alla.
    Kram/MH

Lämna ett svar