Depp

Hej mina vänner…

Idag är jag uttömd på energi och känner mig faktiskt rätt deppig. Märker tyvärr att jag är långt ifrån ensam för de flesta jag pratat med senaste dagarna tycks känna precis likadant. Och då ska det understrykas att flera av de i vanliga fall är positiva och egentligen aldrig är ledsna, på dåligt humör eller allmänt nere. Tvärtom. Börjar tro att det är ”något” i luften vi andas, vattnet vi dricker och maten vi äter. 

Förutom att det är pissdeppigt väder då förstås. Fast det kan inte enkom bero på det. 

Blir glad när jag tittar på bilderna från förra sommaren då vi bodde några nätter på brors båt. Det var så sjukt mysigt, avstressande och fridfullt. Älskar vatten. Älskar båtar. Älskar havet…

Hoppas inte våren tvekar länge i år för jag tror att de flesta av oss längtar så det knakar i varje cell. Vi behöver verkligen solljus och värme mer än någonsin nu. 

Nä nu ska jag förkovra mig i lite djupare saker än väder och vind. Vi ses senare helt enkelt. Snart inleds ett nytt avsnitt i mitt liv. Berättar mer sen.

Kram ❤❤❤

You may also like

4 kommentarer

 1. Känner igen mig i så mycket du skriver. Det har varit en extra tung höst/vinter här oxå 🙁
  Som vi behöver sol och värme nu!
  Kram ❤

 2. Allt kan sammanfattas med det som kallas livet! det går upp och ner och just vid denna tiden har vi lite större förväntningar och längtan efter ljuset. Många får just vårdeppighet och det kan ju komma just nu eller lite senare. Det gäller att tänka positivt och se fram mot olika saker, som inte behöver kosta varje gång man ska göra något. Som havet där kan man strosa och jag ser på fotot är det inte Kåseberga? där kan man njuta och bara vara. Jag blev så glad i går, när jag kom hem från min handlartripp så satt den där, min lilla vackra duva. Den har återvänt från sin vintersemester, tror jag nämnt att jag räddade ju livet på den för två år sen, och de flyttar vintertid till varmare länder. I fjor kom den ungefär vid samma tid och i går så satt den på lyktan och väntade. Sen kommer den stadigt varje morron och hälsar godmorgon, en sådan sak är äkta kärlek från en duva.
  Det är mycket ljusare nu på morronen, och snart så kan vi sakta ta av oss de tunga kläder, vi kan ju börja med vantar och mössa om nån vecka, och vips så är det riktig underbar vår.
  Önskar dig en fin dag med mycket positivism och värme i sinnet och hjärtat.
  Kram/MH

  1. Tack för dina små glimtar från din vardag. Blir alltid lika glad. Ja, snart lättar det tunga vintertäcket och vi kan andas mild vårluft ❤❤❤ kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *