Vårbud

Gomorron!

Vaknade precis samma tid som alltid, alltså tidigt och kunde likväl kliva upp trots att lördagar egentligen bjuder till sovmorgon. 

Var hiskeligt trött igår och somnade bredvid Stella och Pippi Långstrump. Saker och ting har tagit ut sin rätt tror jag allt som känner att upplevelser som jag inte hunnit bearbeta börjar komma ifatt nu…inte konstigt att man är konstant trött liksom.

Igår fick jag ett trevligt bud från Tradebanco som doftade VÅR! 

Härligt att möta den spirande årstiden med fräscha produkter från b la Hawaiian Tropic, Replay och Deborah Milano. Nu skulle det dock sitta fint med en förnyad vårgarderob också. Uppdaterade Stellas outfits igen då den ungen växer så det knakar…jag växer bara på bredden. Ha ha.

Måste ta tag i träningen när jag är helt kurant igen.

Nä nu ska jag förbereda kvällens middag. Ska ha gäster…

Kram kram.

You may also like

2 kommentarer

  1. Just så är det och känns de, människan är en otrolig maskin när den har slut på bränslet så puttrar den bara på, tills påfyllningen av ny energi kommer då ger den fullt ut igen, egentligen är det inte så underligt. Precis då ska vi lyssna på kroppen gå ner i varv, sätta oss i en skön stol, tända det levande ljuset dricka en go kopp te och en stor bit mörk choklad, som innehåller de bästa ämnen för hjärnan.
    Sen tänka postiva tankar och inte för mycket negativt, som t ex jag ska göra….. jag har en sådan kropp…sen för den delen ska du ju va otroligt glad för din kropp, den skulle säkert många vilja ärva!
    Ser väldigt härligt ut med de du har för njutning till kroppen, förpackningarna gör ju en hel de, även jag tittar på förpackningen, precis som jag kan göra med utsidan på en bok, haha.
    Vårvindar friska idag, snart så Marica kommer den våren, nej den är ju här men varmare väder.
    Kram och skön söndag/MH

Lämna ett svar