Hur får man tålamod?

Hej…………….

Jag har gjort något dumt idag. 

Kan någon snälla säga åt mig på skarpen att radera Blocketappen pronto?


Det är alltså på riktigt en sjukdom! 

Jag kan inte, precis som en riktig pundare inte låta bli att gå in på deras sida flera ggr om dagen och ”bara kolla”. Såklart hittar jag ju fantastiska ”fynd” som bara måste hämtas hem ögonaböj! 

Som idag, på en härlig solskensdag, då SKA jag tvunget åka och hämta ett vitrinskåp som självklart visar sig vara på millimetern för bred så skåp D j ä V u l en, pardon My french, går INTE in i bilen! Jag omkom på riktigt där och då. Blev en blöt fläck och ville till Nangijala bums. Jag har inte ork för såna här misstag. 

Känns detta igen? Ja det har ju förekommit innan liksom. Ibland skulle jag behöva en förmyndare som drar inhandbromsen åt mig. Jag är ju en fara för min egna psykiska hälsa!

Håhåjaja, imorgon är en annan dag som Scarlett sa…

Då ska jag låna en större bil och åka och hämta skåpeländet. 

Vad tycker ni om min nya skänk?

Vet inte själv…

Kram ❤

You may also like

4 kommentarer

 1. Räkna till 9, innan du agerar. Du vet,kärlek, glädje, frid…..9nde, SJÄLVBEHÄRKNING. Så enkelt. Glöm inte räkna sakta.
  Kram på dig

 2. Go’kväll Finaste Marica!
  Få saker är så upphetsande som just möbelköp.
  Något man inte behöver till ett pris man inte kan motstå.
  Undrar hur många soffor, fåtöljer, matsalsbord, byråer, stolar, hyllor, speglar,pallar,serverings och spelbord,mm mm ,passerat revy under de över trettio år vi bott i vårt rymliga hus. Och undrar hur många krig som brutit ut med min stackars man som gång efter annan utsatts för extrema överraskningar. Att hux flux byta rum, dvs t.ex flytta över matsalen till salongen , och tvärt om,leder till mitt maximala crescendo. Ett vrål som ekar i hela kvarteret kan ställa till det i grannsämjan. Efter några dygn lägger sig chocken och mannen inser så sakteliga att min ommöblering var av godo.
  Jag blir stark som Pippi Långstrump när dylika aktiviteter är på g.Drar tyngsta skåp på tjocka frottéhanddukar och mattor. Jag sliter så svetten lackar. Jobbar snabbt som attan, vips är hela mellanvåningen totalt förändrad. Jippi så kul!
  Varmaste hälsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *