När man knappt orkar andas…

Det är knappt jag vågar yppa det jag nu tänker skriva. Jag är t r ö t t. 


Förstår att ni blir trötta på mitt eviga jämrande. Börjar bli ofantligt enformigt, eller hur!

Men idag har jag varit så trött att jag fick kämpa emot gråten och att inte bara lägga mig ner till en våt fläck. Det är så vedervärdigt när man känner sig så fullständigt utmattad att t om att andas känns som en omöjlig uppgift.

Måste nog kolla min sköldkörtel igen för hela förra veckan hade jag förutom hiskelig hjärtklappning, även svårt att svälja och att ha halsduken mot halsen.Humörsvängningar har jag också haft sista tiden. Typiska symptom som min mamma hade innan hon blev diagnostiserad med giftstruma…

Hur som haver ska det bli så stört skönt att ungarna har sportlov. Då ska jag sova ut för en enda gångs skull. Just nu hade jag kunnat sova dygnet runt.

Jag förberedde i alla fall fredagsbuketten idag. Hur den blev kan ni se på här

Nu ska jag göra en tidig afton. Imorgon ska jag till Malmö. Vi ses då.

Kram på er allihopa från en trött toka.

❤️

You may also like

9 kommentarer

 1. Marica det du gått igenom springer ifatt dig, sen på toppen har du varit virusdrabbad. Men kolla gärna din sköldkörtel, för den kan va bråkig. Med det du säger om att känna så med en halsduk på halsen har jag gjort i många år, kunde knappt ha en polo, och när jag badade så tyckte jag t om att det var jobbigt med vatte som tryckte på halsen. Kan va vi som har mer utpräglad sköldkörtel. Jag gick ju igenom mycket med de räliga medicinerna och sådant sätter sina spår.Sen växer det på oss och då blir det värre, som med hjärtklappning.
  Sen är du en A-människa som vill ha ordning och reda omkring dig som sen kan sätta sig som negativ stress. Det blir bättre, men det tar sin tid.
  Sätt dig ner och gärna med tända ljus, svag avslappningsmusik och blunda och andas så ska du se att det släpper.

  Kram till dig och njut av helgen med avkoppling och ingen jäkt/MH

  1. MH, du är en av de klokaste jag vet tror jag bestämt ❤️❤️❤️
   Hoppas du får en riktigt fin helg & att du mår bra i din kropp.
   Stor kram från mej

 2. Åh känner igen den tröttheten. Känns som man skulle kunna sova fram till sommaren. ?ta nu hand om dig fina Marica. Skönt med sportlov. Kram och trevlig helg från Sara ❤❤❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *