Hej Vinter

Jaha, då fick även Skåne vinter. Föga överraskande förvisso då snön alltid kommer runt sportlovet här nere, men man slutar ändå aldrig hoppas. Ha ha.

Hur står det till denna Måndag då?

Jag är ruggigt trött av någon anledning. Förkylningen är seg och jag har inte sovit tillräckligt under helgen. Mitt eget fel till viss del då jag lät Stella sova med mig ena natten, vilket aldrig är en bra idé. Mysigt men himla trångt. IMG_1496 IMG_1498

Trots att snön vräker ner utanför har jag tjuvstartat våren inne med pärlhyacinter och primula. Längtar tills det är lite varmare så jag kan vårplantera ute på balkongen. Apropå det ska jag iväg och köpa jord och fröer till mitt planerade lilla kryddland som jag ska ha i lådor på balkongräcket.

Nä nu somnar jag nästan. Måste köra ett P90Xpass tror jag bestämt.

Vi ses sen.

Ha en fin start på veckan.bloggsignatur

You may also like

6 kommentarer

    1. Tack. Träningsvideorna finns att köpa eller streama på olika sidor. Googla det så hittar du massor av info och före/efter bilder på otroliga resultat. Lycka till ❤️

  1. Här ”lite norrut” har det snöat lite både igår och idag men inget som lägger sig. Och för min egen del kan det gärna vara barmark nu… Visst vill nog barnen gärna ha lite snö, men jag är ingen vinterperson. Inte alls…
    Träningen låter spännande! Jag mååååste verkligen också komma igång!
    Kram

  2. Vackert i ditt fönster bra du lockar fram våren, men suck det snöar är ju vinter nu. Snö i dagarna tre såg jag plus lite kallare, men tre dagar med lite snö får vi stå ut med. Längtar så mycket till mer värme och framförallt solen, den är så saknad.

    Må så gott. Kram/MH

Lämna ett svar